Initiatief

Even voorstellen – Nadine de Vos

Nadine de Vos is getrouwd met Wouter en moeder van drie kinderen. Als leidinggevende van Arise Nederland (onderdeel van 4M) spreekt ze door het hele land, maar het liefst buiten, onder een open hemel. Ze houdt ervan om jou als luisteraar – juist nu – in deze wereld – op de plek waar jij staat – te bewegen naar een leven in Gods Koninkrijk. Puur, rauw en echt.

Live what you believe” – Nadine de Vos
Deze uitspraak is mijn motivatie geweest om True You op papier te zetten. Deze woorden zetten mijn leven op zijn kop toen ik tot geloof kwam en dagen mij nog iedere dag uit om verdere stappen te zetten. Het veranderde de levens van mensen om mij heen.
Live what you believe – leef wat je gelooft. Het is is voor mij dé uitspraak om mezelf af te vragen wat en vooral in Wie ik echt geloof en hoe ik dit terugzie in mijn leven. In de keuzes die ik maak, hoe ik zorg voor mijn hart, en verantwoordelijkheid draag voor dat wat me is toevertrouwd. Het leven met God is een uitdagend avontuur als je het mij vraagt, in plaats van een leven als suffe geitenwollen-christen, wat ik altijd voor me zag.