Geef een True You Training

Heb jij een passie voor God, wil je jouw leven graag delen met andere vrouwen en met hen op zoek naar (meer van) God? Dan kan jij met True You aan de slag! True You is van en voor ‘gewone’ vrouwen die willen uitdelen van dat wat ze zelf van God hebben ontvangen. Hiervoor hoef je echt niet de allerbeste spreekster te zijn of een studie theologie te hebben gedaan. Doorgeven wat God jou heeft gegeven, is een belangrijk principe binnen True You.

Als leidster van True You
True You is de afgelopen veertien jaar door heel veel vrouwen gegeven. Dit heeft de training enorm rijk gemaakt. Achterin het True You boek vindt je alles wat je nodig hebt om van start te gaan met jouw eigen True You. Van de opstart, tot het programma per avond. Van de boodschap om samen in te duiken, tot de vragen en opdrachten om mee aan de slag te gaan.
MAAR, True You is juist zo krachtig omdat het een basis vormt waarop jij zelf jouw talent en creativiteit in kwijt kunt. Deel jouw eigen verhaal. Verzin nieuwe opdrachten. En vul de boodschap aan met de lessen die God op jouw leven heeft gelegd.

Rode lijn
Er is een opbouwende rode lijn door True You verweven. Uit ervaring blijkt dat het belangrijk is om deze rode lijn vast te houden, voor de flow, opbouw en opvolging van de verschillende thema’s. Zorg dat de kernboodschap blijft staan en duidelijk wordt overgebracht, Daarnaast biedt True You alle ruimte om jouw verhaal door de rode lijn heen te weven.

In het tabblad ‘Documenten en Links’ vindt je alle documenten die horen bij de Online Omgeving van True You.

Doorgeven wat jij ontvangen hebt.