True You: als groep

True You is in eerste instantie geschreven als een reis om samen te maken! Het is heel waardevol en krachtig voor de verdieping van je geloof om samen door de verschillende thematieken heen te gaan. En juist ook van elkaars vragen en verhalen te leren. De reflecties en opdrachten geven een krachtige impuls aan het ‘onder woorden brengen’ van jouw geloof en gedachten. En zorgen daarmee voor gesprekken.
True You is geschikt voor een vriendinnengroep in de huiskamer en een vrouwenministry in een gevangenis. True You kan gezellig bij de koffie op de bank op woensdagmorgen tot het spreken vanaf een podium binnen jouw gemeente.

True You kun je met drie, tien, maar eventueel ook vijftig vrouwen samen doen. Hoe groter de groep, hoe belangrijker het is om goede afspraken te maken over de begeleiding en opzet van jullie True You. Zorg voor voldoende leidsters om samne een team mee te vormen en de smallgroups te begeleiden, zodat vrouwen echt gezien worden. Belangrijk voor een start van een groep is dat er commitment is om er samen echt voor te gaan, en dat een ieder moeite doet om er elke keer te zijn.

#vrouwen #vrouwenministry #bijbelkring #vrouwenbijeenkomst #bijbelstudie